Felszerelés a masszőrök és a wellness központok számára
+36 20 451 3367
a kosár jelenleg üres

A masszázsra
A masszázsra

Wellness procedúrák
Wellness procedúrák

Plakátok, modellek
Plakátok, modellek

A sporthoz
A sporthoz

Kozmetika
Kozmetika

Szauna esszenciák
Szauna esszenciák

Akciók
Akciók

Újdonságok
Újdonságok

Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Üzleti feltételek

Levelezési cím:
Lipt, s.r.o.
Táti út 28
2500 Esztergom

Cégjegyzékszám: 45 571 686
Közösségi adószám: SK2023042362 (hozzáadott érték befizetők vagyunk, ha maga is hozzáadott érték befizető, számla Afa nélkül ki lesz allítva)

Banki kapcsolat
Bank –  UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszám - 10918001-00000006-48570000
Nemzetközi számlaszám/IBAN –  HU88 1091 8001 0000 0006 4857 0000
BIC/SWIFT code –  BACXHUHB

1. Rendelés felvétel
Webárúház: www.e-masszor.hu
Telefonon: 204 513 367
E-mailom: info@e-masszor.hu
Minden elfogadott megrendelést kötelezőnek tekintünk.

2. Adásvételi szerződés
www.e-masszor.hu webcímen történő megrendeléssel jelen szerződésben foglalt feltételekkel szerződés jön létre az Lipt s.r.o. mint eladó (továbbiakban eladó) és a megrendelést leadó személy, mint vásárló (továbbiakban vásárló) között..

3. Árak
Az árlistán feltüntetett árak irányadó jellegűek. Az árak esetleges hibás feltüntetése, elírása esetén az eladó jogosult azok kijavítására.


4. Megrendelések kézbesítése
Délelőt 12:00 óraig megrendelt raktáron lévő terméket a következő munkanapon kiszállítjuk. (ha a termék nincs raktáron, termék részletekben megtalálhatók a hozzáférés és a szállítási határidő.)

5. A szállítás módjai
Ha a telefonszám opciónál megadja a mobilszámát, áru kézbesítése előtt telefonon értesítjük Önt.

6. Szállítási díjak
31 680 Ft.-ig-  a szállítási díj 1490 Ft
31 680 Ft. Felett a szállítási díj ingyenes
Az elektromos ágyak szállítása, Magyarországon 14 880 Ft.

6.1 Szállítási idő
Ha a rendelés munkanapokon délelőt 12:00 óraig lesz elküldve és a termék raktáron van  - a rendelés következő munkanapon érkezik. Ha a rendelés 12:00 óra után lesz elküldve, 2 munkanapon belül érkezik. (Az eladó fenntartja a jogot ezen feltételek nem betartására, abban az esetben, ha a futárszolgálat nem veszi át az árut, s egyúttal az eladó nem tud felelni a futárszolgálat következő munkanapi 100%  teljesítéséért.). Ha az áru nincs raktáron,  tájékoztatjuk Önt adott áru várható szállítási időpontjáról. Fenntartjuk a jogot a kézbesítési idő meghosszabbítására, előreláthatatlan események esetén, amelyről halogatás nélkül értesítjük Önt. Az eladó nem felelős a kézbesítés késéséért, olyan esetben, ha a vásárló rendeléskor rossz címet adott meg, vagy esetleg helytelenül töltötte ki a regisztrációs űrlapot.

6.2
A webáruház minden terméknél csak kiszállítási időt ír ki. Ennek a funkciónak csak informatív jellege van, mivel a rendszer nem ismeri az ünnepnapokat és a munkaszüneti napokat sem, amelyek hatással vannak a kézbesítés idejére.


7. Számlázási adatok
Lipt, s.r.o.
Táti út 28
2500 Esztergom

8. A vevő köteles
Elfogadni vásárolt vagy megrendelt árut, megfizetni az eladónak a megállapodott vételárat a megállapodás szerinti határidőben, beleértve a szállítási díjt is. A vásárló köteles a küldeményt a átvételkor tételesen ellenőrizni és a hiánytalan teljesítést az átvételi elismervény vagy számla átvételével nyugtázni. Az átvételt követően az adott termék, az eladó részéről sértetlennek lesz tekintve.

9. Az elállási jog
Az ügyfélnek a 108/2000 sz. Törvény szerint joga van a szerződéstől való visszalépésre (ún. Áruvisszaküldésre), 14 napon a távolsági szerződés megkötésétől.
Ez a jog csak a fogyasztókra vonatkozik, fogyasztó az a személy, aki a szerződés megkötésénél nem a saját üzleti vagy más vállalkozói tevékenységen belül cselekszik.7
Ha az ügyfél visszalép a szerződéstől, a visszalépést köteles írásos formában igényelni, továbbá köteles a terméket 14 napon belül a kézbesítéstől, az eredeti csomagolásban, kellékekkel, olyan állapotban, ahogy átvette, visszaküldeni az eladó számára. Az áru átvétele és ellenőrzése után, az eladó köteles visszatéríteni az áruért kifizetett összeg egy részét, leszámolva a szállítás költségeit és a további szállítással kapcsolatos költségeket. Az ügyfél nem küldheti el az árut utánvételre. Tekintettel arra, hogy ebben az esetben nem tudja az ügyfelet az eladó ellenőrizni az árut visszaküldjük az ügyfélnek, miközben a szállítási idő beleszámolódik a 14 napos áruvisszaküldésbe.

10. Személyes adatok és a adatvédelem
Ha a vevő természetes személy, köteles az eladónak bejelenteni az adatait – kereszt és vezeték név, állandó lakcím (utca, házszám, város, irányítószám) telefon szám és e-mail cím. Vevő mint jogi személy köteles bejelenteni a saját cég adatait – cég neve, cég címe (utca, házszám, város, irányítószám), Cégjegyzékszám, telefon szám és e-mail cím. A vevő kijelenti, hogy a személyes adatok védelméről szóló 428/2002. számú törvény 7. paragrafusának (1) bekezdésével egyetért és hozzájárul ahhoz, hogy az eladó a személyes adatait tárolja és feldolgozza. Az eladónak jogában áll a vevő összes adatát az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően elektronikusan tárolni és feldolgozni. A vevő joga és lehetősége, hogy frissítse a személyes adatokat. A vevő egyetért a hírlevelek fogadásával, ha nem igényli őket, írja be a megrendelés megjegyzésében a „nem küldeni hírlevelet“ feliratot. 


11. Fizetési módok
Részletvétel, készpénzzes fizetés - házszállításkor, készpénzzes fizetés – személyes átvételkor, előre utalás – banki átutalás(a csomag kiszállítására a befizetés jóváírása után kerül sor). Minimális rendelési érték 6400 Ft.
Utánvétel – 590 Ft. (Készpénzben, házhoz szállításkor)
Előre utalás (a csomag kiszállítására a befizetés jóváírása után kerül sor).

11.4 Kupujúceho-vevő személyes adatait
1. Az eladó (üzemeltető) feldolgozza a vásárló személyes adatait, a megrendelt áru, vásárlónak történő kézbesítése céljából, valamint az adóokmány és a garancialevél kiállítása miatt.
2. Az üzemeltető a következő személyes adatokat dolgozza fel: vezetéknév, keresztnév, cégnév (ha fel van tüntetve), kézbesítési cím, számlázási cím, telefon, e-mail.
3. Ezeket az információkat a vásárló megismerte és egyetért azzal, hogy az eladó megadja a nevét, vezetéknevét, címét a futárszolgálatnak, az áru problémamentes leszállítása miatt.

12.1 Szavatosság
A termékekre vonatkozó szavatosság 2 év az eladás napjától számolva, kivéve, ha ez nem lett másképp megjelölve. A szavatossági és szavatosság utáni szolgáltatást a: Lipt, s.r.o., Železničná 110/38, 914 42 Horné Srnie, Szlovákia, Tel.: 204 513 367. biztosítja. A jótállási javítások igényét csakis a termék eladási helyén lehet érvényesíteni.

12.2 Szavatosság körülmények
1. A garanciális javításkor a szavatossági idő hosszabbítva lesz a javítási idővel.
2. A jótállási javításhoz a termékeket eredeti csomagolásban és számlával szükséges elküldeni. A szállított terméket a vevő a saját költségén köteles elküldeni az eladó számára.
3. Szavatosság gyártási és anyaghibákra vonatkozik.
4. Azon termékek esetében, amelyekre vonatkozik a garancia, a javításhoz szükséges anyagok a szerviz által lesznek biztosítva, továbbá jótállási szerviz is biztosítva lesz. A kicserélt részek és alkatrészek a szerviz tulajdonává vállnak.
5. Reklamációt legkésőbb a szavatosság idő utolsónapjáig – dobre osobitne – utolsó napjáig.


12.3 A szavatósság nem vonatkozik
1. A szavatósság nemvonatkozik azokra a hibákra, melyet a készülék nem rendeltetésnek megfelelő használata, a Használati útmutató előírásainak be nem tartása okoz.
2. Szakszerűtlen kezelés által okozott károk, figyelmetlenség, szállítás vagy a helytelen tárolás miatt
3. Hőség, kémiai anyagok használata, szakszerűtlen kezelés által okozott károk.
4. Elháríthatatlan esemény ( természeti és környezeti katasztrófa, tűz, árvíz ).

13. Záró rendelkezések
Az eladó fenntartja magának a jogot, hogy szerkessze és módosíthatja ezeket a feltételeket. Egyeb itt felsorolt kapcsolatok a eladó es a vevő köszt a kereskedelmi torvénykönyv altal vannak módosítva.

.
Információk
Rólunk
Cookies
Webárúház
Vásarlás menete
Nagykereskedelem
Információk
Hírlevél és akciók
Hírlevél fogadása