Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-18:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázshoz
Masszázshoz
Wellness procedúrák
Wellness procedúrák
Plakátok, modellek
Plakátok, modellek
Sporthoz
Sporthoz
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Szauna esszenciák
Szauna esszenciák
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Üzleti feltételek

Levelezési cím:
Lipt, s.r.o.
Táti út 28
2500 Esztergom

Cégjegyzékszám: 45 571 686
Közösségi adószám: SK2023042362 (hozzáadott érték befizetők vagyunk, ha maga is hozzáadott érték befizető, számla Afa nélkül ki lesz allítva)

Banki kapcsolat
Bank –  UniCredit Bank Hungary Zrt.
Számlaszám - 10918001-00000006-48570000
Nemzetközi számlaszám/IBAN –  HU88 1091 8001 0000 0006 4857 0000
BIC/SWIFT code –  BACXHUHB

1. Rendelés felvétel
Webáruház: www.e-masszor.hu
Telefon: +3620 451 3367
E-mail: info@e-masszor.hu
Minden elfogadott megrendelést kötelezőnek tekintünk.

2. Adásvételi szerződés
www.e-masszor.hu webcímen történő megrendeléssel jelen szerződésben foglalt feltételekkel szerződés jön létre az Lipt s.r.o. mint eladó (továbbiakban eladó) és a megrendelést leadó személy, mint vásárló (továbbiakban vásárló) között..

3. Árak
Az árlistán feltüntetett árak irányadó jellegűek. Az árak esetleges hibás feltüntetése, elírása esetén az eladó jogosult azok kijavítására.


4. Megrendelések kézbesítése
Délelőtt 12:00 óraig megrendelt raktáron lévő terméket a következő munkanapon kiszállítjuk. (ha a termék nincs raktáron, termék részletekben megtalálhatók a hozzáférés és a szállítási határidő.)

5. A szállítás módjai
Ha a telefonszám opciónál megadja a mobilszámát, áru kézbesítése előtt telefonon értesítjük Önt.

6. Szállítási díjak
30 000 Ft.-ig-  a szállítási díj 1490 Ft
30 000 Ft. Felett a szállítási díj ingyenes
Az elektromos ágyak szállítása, Magyarországon 14 880 Ft.

6.1 Szállítási idő
Ha a rendelés munkanapokon délelőtt 12:00 óraig lesz elküldve és a termék raktáron van  - a rendelés következő munkanapon érkezik. Ha a rendelés 12:00 óra után lesz elküldve, 2 munkanapon belül érkezik. (Az eladó fenntartja a jogot ezen feltételek nem betartására, abban az esetben, ha a futárszolgálat nem veszi át az árut, s egyúttal az eladó nem tud felelni a futárszolgálat következő munkanapi 100%  teljesítéséért.). Ha az áru nincs raktáron,  tájékoztatjuk Önt adott áru várható szállítási időpontjáról. Fenntartjuk a jogot a kézbesítési idő meghosszabbítására, előreláthatatlan események esetén, amelyről halogatás nélkül értesítjük Önt. Az eladó nem felelős a kézbesítés késéséért, olyan esetben, ha a vásárló rendeléskor rossz címet adott meg, vagy esetleg helytelenül töltötte ki a regisztrációs űrlapot.

6.2
A webáruház minden terméknél csak kiszállítási időt ír ki. Ennek a funkciónak csak informatív jellege van, mivel a rendszer nem ismeri az ünnepnapokat és a munkaszüneti napokat sem, amelyek hatással vannak a kézbesítés idejére.


7. Számlázási adatok
Lipt, s.r.o.
Táti út 28
2500 Esztergom

8. A vevő köteles
Elfogadni vásárolt vagy megrendelt árut, megfizetni az eladónak a megállapodott vételárat a megállapodás szerinti határidőben, beleértve a szállítási díjt is. A vásárló köteles a küldeményt a átvételkor tételesen ellenőrizni és a hiánytalan teljesítést az átvételi elismervény vagy számla átvételével nyugtázni. Az átvételt követően az adott termék, az eladó részéről sértetlennek lesz tekintve.

9.Kötelességek a vásárlási szerződéssel kapcsolatosan
Abban az esetben, ha a vásárló természetes személy, köteles az eladó számára bejelenteni a keresztnevét és vezetéknevét, az állandó lakhelyének címét, beleértve az irányítószámot, telefonszámot és az e-mail címét. Abban az esetben, ha a vásárló jogi személy, köteles az eladó számára bejelenteni a kereskedelmi nevét, a székhely címét, postai irányítószámmal együtt, a cégjegyzékszámát, telefonszámát és az e-mail címét. A vásárló jogosult a személyi adatait frissíteni.

10. Személyes adatok és a adatvédelem
Ha a vevő természetes személy, köteles az eladónak bejelenteni az adatait – kereszt és vezeték név, állandó lakcím (utca, házszám, város, irányítószám) telefon szám és e-mail cím. Vevő mint jogi személy köteles bejelenteni a saját cég adatait – cég neve, cég címe (utca, házszám, város, irányítószám), Cégjegyzékszám, telefon szám és e-mail cím. A vevő kijelenti, hogy a személyes adatok védelméről szóló 428/2002. számú törvény 7. paragrafusának (1) bekezdésével egyetért és hozzájárul ahhoz, hogy az eladó a személyes adatait tárolja és feldolgozza. Az eladónak jogában áll a vevő összes adatát az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően elektronikusan tárolni és feldolgozni. A vevő joga és lehetősége, hogy frissítse a személyes adatokat. A vevő egyetért a hírlevelek fogadásával, ha nem igényli őket, írja be a megrendelés megjegyzésében a „nem küldeni hírlevelet“ feliratot. 


11. Fizetési módok
Készpénzzes fizetés - házhozszállításkor, készpénzes fizetés – személyes átvételkor, előre utalás – banki átutalás(a csomag kiszállítására a befizetés jóváírása után kerül sor). 
Utánvétel – 590 Ft. (Készpénzben, házhozszállításkor)
Előre utalás (a csomag kiszállítására a befizetés jóváírása után kerül sor).

11.4 A vásárló személyes adatai
A vásárló tudomásul veszi, hogy az eladó (üzemeltető) a személyes adatait a Személyes adatok feldolgozásának a feltételei (kattintson ide) és az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 sz. (2016. április 27.) a természetes személyek védelméről a személyes adatok feldolgozása során és az ilyen adatok szabad áramlásáról és a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló rendelet (továbbiakban csak „rendelet“) alapján kerülnek feldolgozásra, termékvásárlás céljából, amelyet az eladó a saját weboldalán keresztül kínált a vásárló számára. Ezen személyes adatok nyújtása nélkül (például keresztnév és vezetéknév, cím, telefonszám) nem lehetséges a vásárlási szerződés megkötése és a megvásárolt termék kézbesítése. A személyes adatok feldolgozásának a jogalapja szintén a törvény által előírt kötelességek teljesítése (pl. a könyvelésről szóló törvény). Szintén jogalapként szolgál az a tény is, hogy ezen feldolgozás elengedhetetlen a vásárlási szerződés teljesítéséhez, amelyet a vásárló az eladóval (üzemeltetővel) kötött.

12.1 Szavatosság
A termékekre vonatkozó szavatosság 2 év az eladás napjától számolva, kivéve, ha ez nem lett másképp megjelölve. A szavatossági és szavatosság utáni szolgáltatást a: Lipt, s.r.o., Železničná 110/38, 914 42 Horné Srnie, Szlovákia, Tel.: 204 513 367. biztosítja. A jótállási javítások igényét csakis a termék eladási helyén lehet érvényesíteni.

12.2 Szavatosság körülmények
1. A garanciális javításkor a szavatossági idő hosszabbítva lesz a javítási idővel.
2. A jótállási javításhoz a termékeket eredeti csomagolásban és számlával szükséges elküldeni. A szállított terméket a vevő a saját költségén köteles elküldeni az eladó számára.
3. Szavatosság gyártási és anyaghibákra vonatkozik.
4. Azon termékek esetében, amelyekre vonatkozik a garancia, a javításhoz szükséges anyagok a szerviz által lesznek biztosítva, továbbá jótállási szerviz is biztosítva lesz. A kicserélt részek és alkatrészek a szerviz tulajdonává vállnak.
5. Reklamációt legkésőbb a szavatossági idő utolsó napjáig fogadunk el.


12.3 A szavatosság nem vonatkozik
1. A szavatosság nem vonatkozik azokra a hibákra, melyet a készülék nem rendeltetésnek megfelelő használata, a Használati útmutató előírásainak be nem tartása okoz.
2. Szakszerűtlen kezelés által okozott károk, figyelmetlenség, szállítás vagy a helytelen tárolás miatt
3. Hőség, kémiai anyagok használata, szakszerűtlen kezelés által okozott károk.
4. Elháríthatatlan esemény ( természeti és környezeti katasztrófa, tűz, árvíz ).

13. Záró rendelkezések
Az eladó fenntartja magának a jogot, hogy szerkessze és módosíthatja ezeket a feltételeket. Egyeb itt felsorolt kapcsolatok a eladó es a vevő köszt a kereskedelmi torvénykönyv altal vannak módosítva.

Nagykereskedelem
Információk
Hírlevél és akciók
Hírlevél fogadása