Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-15:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázs
Masszázs
MasszázságyakMasszázsszékek Lepedők / Törölközők Lávakő és Lávakő melegítőKöpölyözőkMasszázs segédeszközökParavánokMasszázs emulziók és krémekMasszázsolajakOlajmelegítőkÁsványi olajak - TomfitMasszázsolajak - AtokNövényi olajak - TomfitNövényi olajak YamunaNövényi olajok - AtokNövényi olajak - EMSPOMAParaffin olaj - YamunaParaffin olaj - RivalParaffin olaj - EMSPOMABio test - és arc - Saloos Növényi - és bio olajok - SaloosOlaj kivonatok - SaloosMagnéziumolaj SaloosIllóolajokDiffúzorokPumpák és üvegekKinesio tapeMasszőr ruhákHigiéniaMoxa terápiaMelegítő alátétekMasszírozó készülékekWellness kiegészítőkSzáraz iszapfürdőFül / testgyertyaPlakátok, modellekPlakátok
Wellness
Wellness
Sport és physio
Sport és physio
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Rival masszázsolaj

Rival masážny olej
azonnal elérhető
Raktáron 20 db
 
2 376 Ft
1 980,00 Ft Áfa nélkül
+
-
Masszázsolaj a hosszantartó relaxációs és sportmasszázsokhoz, valamint a test szőrösebb felületeinek a masszázsaihoz. Szintén javasolt a bőr és a dekoltázs kozmetikai masszázsaihoz is.
Magas csúszási felülettel tűnik ki, amely lehetővé teszi a masszázs időszakának a meghosszabbítását, az egyéni szükségletek alapján. A masszírozott területre vigyen fel annyi terméket, hogy az olajat néhány perc masszázs után teljesen szét lehessen kenni.
Csomagolás térfogata: 1000 ml
Összetétel: Paraffinum liquidum, Helianthus annuus seed oil, Isopropyl myristate, Citrus limon peel oil
Nem tartalmaz tartósítószereket és szintetikus festékanyagokat sem. Tárolja +5 - +25 °C -os hőmérséklet mellett.
Érdekelhetné Önt
Közkedvelt termékek
Nagykereskedelem
Információk