Felszerelés a masszőrök és a wellness központok számára
+36 20 451 3367
a kosár jelenleg üres

A masszázsra
A masszázsra

Masszázságyak

Összecsukható

Elektromos

Stabil masszázsasztalok

Kiegészítők

Masszázsszékek

Lepedők / Törülközők

Lávakő és Lávakő melegítő

Köpölyözők

Masszázs segédeszközök

Paravánok

Masszázs emulziók és krémek

Masszázsolajak

Illóolajok

Diffúzorok

Pumpák és üvegek

Kinesio tape

Masszőr ruhák

Fehérneműtartó kosarak

Higiénia

Moxa terápia

Tapaszok

Melegítő alátétek

Masszírozó készülékek

Rehabilitációs segédeszközök

Wellness kiegészítők

Terápiás eszközök

Fül / testgyertya

Wellness procedúrák
Wellness procedúrák

Plakátok, modellek
Plakátok, modellek

A sporthoz
A sporthoz

Kozmetika
Kozmetika

Szauna esszenciák
Szauna esszenciák

Akciók
Akciók

Újdonságok
Újdonságok

Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Masszázságy Lipt® D-05V

Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
azonnal elérhető
ingyenes szállítás
Szín kiválasztása
Masážny stôl Lipt® D-05V Oranžová

Masážny stôl Lipt® D-05V Krémová

Masážny stôl Lipt® D-05V Modrá

Masážny stôl Lipt® D-05V Tyrkysová

Raktáron 5 és több db
 
60 480 Ft
50 400 Ft Áfa nélkül
+
-

Praktikus masszázságy nem csak a masszőrök számára


Masszázságy, amelyet a masszázsokon kívül, további tevékenységek során is felhasználhat, mint például a gyógytorna, rehabilitáció, de megtalálja a helyét akár a kozmetikai szalonokban is. A masszázságy nagyon stabil, s egyúttal nagyon egyszerűen szállítható. A szerkezet minőségi bükkfából van legyártva, amely könnyű s egyúttal stabil is. A megfelelő szilárdságot és stabilitást az acélhuzalok rendszere erősíti. A szétnyitás és összecsukás egyszerű, egy kis gyakorlattal a masszőrnek egy fél percét sem veszi igénybe. Épp a mobilitás a termék legnagyobb előnye.

 


A pozicionálás időnként nagyon igényelt


Az ügyfél megfelelő pozícióba állítása ezen a masszázságyon, a beállítható szekcióknak köszönhetően nagyon egyszerűen elvégezhető. Így a sík masszázságyból, egyszerűen egy olyan segédeszközt alakíthat, amelyen a masszírozott személy szinte ülőhelyzetben lesz. Azon kívül, hogy a masszőrnek jobb hozzáférése lesz az ügyfeléhez, a pozicionálás ezen módja kellemes a masszírozott személy számára is. A beállítható gerincrész dőlési szöge, teljesen 60°-ig lehetséges, ami teljesíti minden igényelt és komplikált masszázseljárás követelményeit. Annak ellenére, hogy a masszázságy összecsukható, a tökéletes designjának köszönhetően a magas stabilitásával tűnik ki. Beállítható a masszázságy magassága is, mégpedig 3,2 centiméterenként, 62-84,5 cm-ig. Így összesen 8 pozíció érhető el, amelyekben a masszázságy facsavaroknak köszönhetően rögzíthető.


A fejtámla új megoldása és további elemek


A masszázságy lábai között a deszkák ki vannak vágva, tehát a masszőrnek sokkal jobb a hozzáférése az ügyfeleihez, az arcmasszázshoz pedig az ágy egy teljesen újonnan megoldott fejtámlával lett ellátva. Ez a gyorskapcsoló mechanizmus segítségével állítható be és innovatív kialakítással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az új szabásnak és a varrások új elhelyezésének köszönhetően az ágy nem nyomja az ügyfél arcát és nem hat zavaróan sem. Megnyitható egy, közvetlen a szerkezetben található arcnyílás is, elegendő egyszerűen kihúzni a nyílás fedelét. A masszázságy felülete egy minőségi és puha műbőrrel kárpitozott, amely "soft touch"-ként kerül megjelölésre és amely az ügyfél maximális kényelméhez egy magas sűrűségű, 4 cm vastagságú molitánhabbal van ellátva. Természetesség, hogy a Lipt D-05V masszázságy lábai csúszásellenes gumi alátétekkel vannak ellátva.

 

 

Gazdag tartozékok és egyszerű szállítás


A tartozékok közé, amelyek az ágy árában kerülnek beszállításra a fejtámla tartó, maga a fejtámla, kartámasz és oldalsó kartámaszok tartoznak. Minden tartozék leválasztható és a szállításhoz, közvetlen a masszázságy belsejében található térbe helyezhető el. Az ágy egyszerűen összecsukható és egy praktikus hordtáskába helyezhető, amelyet, mint utazási kiegészítőt vásárolhat meg. A táska megbízhatóan megvédi mindenekelőtt a műbőr huzatot és mindent szépen egy helyen tart. Természetesség ezen minőségi termék számára a kétéves jótállás is.
Műszaki paraméterek

Kapcsolódó termékek
Érdekelhetné Önt
.
Webárúház
Vásarlás menete
Nagykereskedelem
Információk
Hírlevél és akciók
Hírlevél fogadása