Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-15:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázs
Masszázs
MasszázságyakÖsszecsukható ElektromosStabil masszázsasztalokKiegészítőkMasszázsszékek Lepedők / Törölközők Lávakő és Lávakő melegítőKöpölyözőkMasszázs segédeszközökParavánokMasszázs emulziók és krémekMasszázsolajakIllóolajokDiffúzorokPumpák és üvegekKinesio tapeMasszőr ruhákHigiéniaMoxa terápiaMelegítő alátétekMasszírozó készülékekWellness kiegészítőkSzáraz iszapfürdőFül / testgyertyaPlakátok, modellekPlakátok
Wellness
Wellness
Sport és physio
Sport és physio
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Masszázságy Lipt® D-05V

Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
Masážny stôl Lipt® D-05V
azonnal elérhető
ingyenes szállítás
Szín kiválasztása
Masážny stôl Lipt® D-05V Oranžová

Masážny stôl Lipt® D-05V Krémová

Masážny stôl Lipt® D-05V Modrá

Masážny stôl Lipt® D-05V Tyrkysová

Raktáron 5 és több db
 
60 480 Ft
50 400,00 Ft Áfa nélkül
+
-

Praktikus masszázságy nem csak a masszőrök számára


Masszázságy, amelyet a masszázsokon kívül, további tevékenységek során is felhasználhat, mint például a gyógytorna, rehabilitáció, de megtalálja a helyét akár a kozmetikai szalonokban is. A masszázságy nagyon stabil, s egyúttal nagyon egyszerűen szállítható. A szerkezet minőségi bükkfából van legyártva, amely könnyű s egyúttal stabil is. A megfelelő szilárdságot és stabilitást az acélhuzalok rendszere erősíti. A szétnyitás és összecsukás egyszerű, egy kis gyakorlattal a masszőrnek egy fél percét sem veszi igénybe. Épp a mobilitás a termék legnagyobb előnye.

 


A pozicionálás időnként nagyon igényelt


Az ügyfél megfelelő pozícióba állítása ezen a masszázságyon, a beállítható szekcióknak köszönhetően nagyon egyszerűen elvégezhető. Így a sík masszázságyból, egyszerűen egy olyan segédeszközt alakíthat, amelyen a masszírozott személy szinte ülőhelyzetben lesz. Azon kívül, hogy a masszőrnek jobb hozzáférése lesz az ügyfeléhez, a pozicionálás ezen módja kellemes a masszírozott személy számára is. A beállítható gerincrész dőlési szöge, teljesen 60°-ig lehetséges, ami teljesíti minden igényelt és komplikált masszázseljárás követelményeit. Annak ellenére, hogy a masszázságy összecsukható, a tökéletes designjának köszönhetően a magas stabilitásával tűnik ki. Beállítható a masszázságy magassága is, mégpedig 3,2 centiméterenként, 62-84,5 cm-ig. Így összesen 8 pozíció érhető el, amelyekben a masszázságy facsavaroknak köszönhetően rögzíthető.


A fejtámla új megoldása és további elemek


A masszázságy lábai között a deszkák ki vannak vágva, tehát a masszőrnek sokkal jobb a hozzáférése az ügyfeleihez, az arcmasszázshoz pedig az ágy egy teljesen újonnan megoldott fejtámlával lett ellátva. Ez a gyorskapcsoló mechanizmus segítségével állítható be és innovatív kialakítással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az új szabásnak és a varrások új elhelyezésének köszönhetően az ágy nem nyomja az ügyfél arcát és nem hat zavaróan sem. Megnyitható egy, közvetlen a szerkezetben található arcnyílás is, elegendő egyszerűen kihúzni a nyílás fedelét. A masszázságy felülete egy minőségi és puha műbőrrel kárpitozott, amely "soft touch"-ként kerül megjelölésre és amely az ügyfél maximális kényelméhez egy magas sűrűségű, 4 cm vastagságú molitánhabbal van ellátva. Természetesség, hogy a Lipt D-05V masszázságy lábai csúszásellenes gumi alátétekkel vannak ellátva.

 

 

Gazdag tartozékok és egyszerű szállítás


A tartozékok közé, amelyek az ágy árában kerülnek beszállításra a fejtámla tartó, maga a fejtámla, kartámasz és oldalsó kartámaszok tartoznak. Minden tartozék leválasztható és a szállításhoz, közvetlen a masszázságy belsejében található térbe helyezhető el. Az ágy egyszerűen összecsukható és egy praktikus hordtáskába helyezhető, amelyet, mint utazási kiegészítőt vásárolhat meg. A táska megbízhatóan megvédi mindenekelőtt a műbőr huzatot és mindent szépen egy helyen tart. Természetesség ezen minőségi termék számára a kétéves jótállás is.
Műszaki paraméterek

Kapcsolódó termékek
Érdekelhetné Önt
Nagykereskedelem
Információk