Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-15:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázshoz
Masszázshoz
MasszázságyakÖsszecsukható ElektromosStabil masszázsasztalokKiegészítőkMasszázsszékek Lepedők / Törölközők Lávakő és Lávakő melegítőKöpölyözőkMasszázs segédeszközökParavánokMasszázs emulziók és krémekMasszázsolajakIllóolajokDiffúzorokPumpák és üvegekKinesio tapeMasszőr ruhákHigiéniaMoxa terápiaTapaszokMelegítő alátétekMasszírozó készülékekRehabilitációs segédeszközökWellness kiegészítőkSzáraz iszapfürdőFül / testgyertya
Wellness procedúrák
Wellness procedúrák
Plakátok, modellek
Plakátok, modellek
Sporthoz
Sporthoz
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Lipt® HL-01 masszázsasztal (Alumínium)

Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové)
Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové)
Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové)
Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové)
Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové)
Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové)
Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové)
Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové)
azonnal elérhető
ingyenes szállítás
Szín kiválasztása
Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové) Modrá

Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové) Čierna

Masážny stôl Lipt® HL-01 (hliníkové) Krémová

Raktáron 5 és több db
 
60 480 Ft
50 400,00 Ft Áfa nélkül
+
-

Modern masszázságy alumínium szerkezettel


Alacsony súly megbízható stabilitással kombinálva – ezek a jelen masszázságy minden bizonnyal szívesen látott jellemzői. Ehhez a még a Lipt HL-01 típusnál, hozzáadható a gyors összecsukás és szétnyitás lehetősége, ami az ötletesen megtervezett acélzsinórok rendszerének köszönhetően egy további előny a masszázsasztal mobilitása szempontjából. Az alumínium szerkezetnek köszönhetően a masszázságy súlya rendkívül alacsony – csak 11,5 kilogramm. Az alacsony súlynak és egyszerű szétnyitásnak köszönhetően, ezen típusú masszázságy főleg azon masszőrök számára felel meg, akik látogatják az ügyfeleiket. Választhat a kék, krémszínű vagy elegáns fekete kivitelezések közül.

 


 

A magasság hozzáigazítása nagyon fontos


Azért, hogy a masszőr megfelelő hozzáféréssel rendelkezzen, szükséges a masszázságy ügyfélhez igazítása. Ezt az eltolható foglalatok egyszerű beállítása által érheti el a masszázságy lábain, amelyek reteszekkel vannak ellátva. A masszázságy magasságilag 60-81 cm-ig állítható, miközben a nyolc fokozat három centiméterenként változtatható. Szintén egyszerűen állítható a fejtámla dőlése és magassága, a masszázs nagyobb kényelméhez. Erre egy egyszerű gyorskapcsoló mechanizmus szolgál.

A finom kárpitozás kellemessé teszi a masszázst


A Lipt HL-01 masszázságy, egy minőségi, lágy "Soft Touch" műbőrrel kárpitozott, amely nagyon egyszerűen tisztítható. A kellemes érzés eléréséhez, a bélés egy magas sűrűségű és 4 cm vastagságú, kényelmes molitánhabbal van ellátva. A fejtámla az ügyfél szármára nagyon kényelmesen van megoldva és varrások úgy lettek elhelyezve, hogy ne nyomják az ügyfél arcát, a teljes szabás pedig biztosítja a fej kényelmes, s egyúttal stabil megtartását. Nem hiányozhat az arcnyílás sem, amely közvetlen a szerkezetben van elhelyezve és egy fedéllel zárt, amely szükség esetén egyszerűen eltávolítható.

  

Gazdag tartozékok és egyszerű szállítás


A masszázságy ára gazdag tartozékokat is tartalmaz, amelyek magukba foglalják a hordtáskát, fejtámlát, fejtámla tartót és kéztámlát is. A táskában a termék védve van főleg a műbőr, de a további részek mechanikai károsodásaival szemben is. Minden hozzáadott tartozék, egyszerűen elhelyezhető a szíjjakkal ellátott hordtáskában, a masszázsasztal belső terében. Ezen minőségi terméknél természetesség a kétéves jótállás is.Műszaki paraméterek

Kapcsolódó termékek
Érdekelhetné Önt
Nagykereskedelem
Információk