Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-15:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázs
Masszázs
Wellness
Wellness
Sport és physio
Sport és physio
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Hírlevél fogadása

Ha azt szeretné, hogy tájékoztatást kapjon, hírek, akciók, kedvezmények és egyéb látványosságok, regisztrálja e-mail címét adatbázisunkban.
Adja meg e-mail címét, hogy a "Feliratkozás a híreket", és küldje el. Az ablak alatt helyezkedik el a bal oldali oszlopban.
Ha nem szeretne, továbbra is ilyen tájékoztatást kapni tőlünk, csak írja az e-mail a mezőbe hírlevelünkre és hír törlődik.


SZEMÉLYES ADATVÉDELEM FELTÉTELEI


Azáltal, hogy feliratkozott a Lipt, s.r.o. társaság (székhelye: Železničná 110/38, 914 42 Horné Srnie, cégjegyzékszám 45 571 686) hírleveleinek a fogadására, ezen társaság, mint üzemeltető, feldolgozza néhány személyes adatát. Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 sz. (2016. április 27.) a természetes személyek védelméről a személyes adatok feldolgozása során és az ilyen adatok szabad áramlásáról (továbbiakban mint „Rendelet”) szóló rendelete alapján, a célunk a tájékoztatásnyújtás a Rendelet értelmében.

Ezen személyes adatok védelmének a feltételeiről szóló dokumentum (továbbiakban mint „feltételek“) tárgya, az Ön, mint az érintett személy tájékoztatása, főleg a következőkről:

- milyen célokra dolgozzuk fel a személyes adatait,
- kinek nyújthatjuk át az adatait,
- milyen jogok illetik meg Önt,
- hol és milyen módon léphet kapcsolatba velünk, abban az esetben, amennyiben kérdése lenne az Ön személyes adatainak a feldolgozásával kapcsolatosan.

Ezen feltételek a hírlevelek fogadóira vonatkoznak, akik saját maguk és aktívan kérvényezték a hírlevél küldését az üzemeltető részéről. Abban az esetben, amennyiben Ön az internetes üzletünkben vásárló vagy regisztrált felhasználó, úgy kérem olvassa el a személyes adatok feldolgozásának feltételeit, amelyek közvetlenül Önre vonatkozna, (kattintson ide).

1. Tájékoztatás az Üzemeltetőről

1. Az üzemeltető a Lipt, s.r.o. székhelye: Železničná 110/38, 914 42 Horné Srnie, cégjegyzékszáma: 45 571 686, az Üzemeltető kereskedelmi társaság, amelyet a szlovák jogrend alapján alapítottak, és amely vállalkozói tevékenységet végez, amely tevékenység a www.e-masszor.hu internetes üzlet üzemeltetése.
2. Amennyiben bármilyen kérdése lenne a személyes adatainak a feldolgozásával kapcsolatosan, úgy kapcsolatba léphet velünk a következő címen: Lipt, s.r.o. székhelye: Železničná 110/38, 914 42 Horné Srnie, esetleg e-mail formájában: info@e-masszor-hu vagy telefonon a következő telefonszámon: +36 20 451 3367

2. Mely személyes adatait dolgozzuk fel és milyen célokkal?

1. Mint üzemeltető csak azokat a személyes adatokat dolgozzuk fel, amelyek elengedhetetlenek a konkrét feldolgozás céljának az eléréséhez. A személyes adatokat, mindig az előre meghatározott és legitim célokkal dolgozzuk fel, miközben a feldolgozásuk nélkül, ezen célokat nem lenne lehetséges elérni. A leírtakból tehát világos, hogy amennyiben Ön nem tenne lehetővé a számunkra a kért személyes adatainak a feldolgozását, úgy nem tudnánk az Ön számára a hírlevelink megküldeni.
2. Mint üzemeltető a hírlevél megküldésével kapcsolatosan, a szokásos személyes adatokat dolgozzuk fel a következő mértékben: e-mail cím.
4. Az Ön személyes adatait az alapján dolgozzuk fel, hogy Ön ehhez a jóváhagyását (jogi alap) nyújtotta.
5. Az Ön személyes adatait olyan harmadik személyekkel osztjuk meg, melyek szolgáltatást nyújtanak a számunkra (például az IT szolgáltató Macmike VAT, s.r.o. Hurbanova 10, Košice 040 01; IČO: 45877262, ECOMAIL.CZ, s.r.o. Na Mlejnku 764/18, Praha 4, 147 00; IČO: 02762943). Szintén az Ön személyes adatait a törvénybe meghatározott mértékben, más hatályos jogszabályban feltüntetett alanyok számára is hozzáférhetővé tesszük. Ezen esetekben, ezek a harmadik személyek az Ön személyes adatait csak a feljebb leírt célokra használhatják fel, és kizárólag az utasításainkkal és az érvényes jogszabállyal összhangban.
6. Mint üzemeltető nem alkalmazzuk az Ön személyes adatainak harmadik országba való megküldésének gyakorlatát.
7. Az adatmegőrzési időtartam azt az időtartamot fedi, amelyre a beleegyezését adta – 3 év. Az adott időtartamot le lehet rövidíteni az Ön beleegyezésének a visszavonása által (lásd 3. cikkely). Az Ön beleegyezése alapján történő személyes adatok feldolgozása esetén, ezek a jóváhagyott időtartam letelte után, 6 hónapon belül törlésre kerülnek, illetve azt a napot követően, amelyen Ön visszavonta a beleegyezését.
8. Az Ön személyes adatai nem kerülnek felhasználásra az automatikus döntéshozatal során.

3. Milyen jogok illetik meg a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan?


1. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatosan, Önnek jogában áll panaszt tenni a Szlovák Köztársaság Személyes Adatvédelmi Hivatalánál, amelynek a címe: Hraničná 12, 820 07 Pozsony, Szlovák Köztársaság.

2. Jogosult az Önnel kapcsolatos helytelen személyes adatok kijavítására vagy a hiányos személyes adatok kiegészítésére. Amennyiben tudomást szerez arról, hogy helytelen vagy hiányos adatokat dolgozunk fel Önnel kapcsolatosan, ne habozzon, és lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: Lipt, s.r.o. székhelye Železničná 110/38, 914 42 Horné Srnie, esetleg e-mailben: info@e-masszor.hu vagy telefonon a következő telefonszámon: +36 20 451 3367

3. Mivel az Ön személyes adatait az Ön beleegyezése alapján dolgozzuk fel, így Ön jogosult ezt a beleegyezését bármikor visszavonni. A beleegyezés visszavonása viszont nincs hatással a feldolgozás jogszerűségére, amely a visszavonás előtti beleegyezése alapján történt. A beleegyezését visszavonhatja azon módon, ahogyan jóváhagyta a számunkra.

4. Érintett személyként jogában áll hozzáférni a személyes adataihoz és kivonatot kérni azon adatairól, amelyeket feldolgozás alatt állnak.

5. Meghatározott körülmények estén, kérheti adatainak korlátozott feldolgozását, személyes adatainak átvitelét, és szintén jogában áll kérni a személyes adatainak törlését is

6. Szintén jogosult arra, hogy az üzemeltető Önt, felesleges késedelem nélkül értesítse bármilyen adatvédelmi incidensről, amennyiben az ilyen adatvédelmi incidens, az Ön jogait tekintve, magas kockázattal járna.
Nagykereskedelem
Információk