Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-16:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázs
Masszázs
Wellness
Wellness
Sport és physio
Sport és physio
Namman MuayTapekKinesio szalagMedistikHEAD masszázs krémekSpirál StabilizációKötésekElsősegély a sérüléseknélKötések – MerevítőkMedic táskákRehabilitációs segédeszközök
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Medistik ICE Roll-on

Medistik ICE Roll-on
azonnal elérhető
Raktáron 5 és több db
 
4 190 Ft
3 491,67 Ft Áfa nélkül
+
-
Tiszta természetes összetevőket tartalmaz és összetételének köszönhetően segít a bőr gyors lehűtését és ezt követően annak megfelelő vérellátását megkövetelő helyzetekben a megmerevedett végtagok vagy a hát és a nyakszirt esetében.  A természetes összetevők - táplálják az ízületrendszert és segítik a  porcképződést, gyulladást gátló hatásuk van, enyhítik a gyulladásos folyamatokat.
Gyors lehűtés akut esetben. A Medistik ICE a gyors felszívódásnak köszönhetően azonnal hűti a sújtott területet. Ön ezt a forró napokon és sérülés után vagy gyulladásos betegségek esetén fogja értékelni. Korlátozza a véraláfutások és vizenyők keletkezését. Serkenti az ideg-és izomrendszert.
Egyszerű és higiénikus alkalmazás - a kényelmes, kézérintés mentes alkalmazásmód lehetővé teszi a használatot úgy rendelőben, mint terepen, sportpályákon, megerőltető munkateljesítmény után is.  Az alkalmazás nem igényel kézi masszázst és kézmosást a használat után, mint a többi hasonló krém vagy gél bázisú terméknél.
A helyi alkalmazás csak a fájdalom helyén, nem terheli az emésztőrendszert úgy, mint a gyógyszerek.
A Medistik ICE ™ Roll-on nem zsírozza be, nem színezi be az érintett anyagokat és nem hagy foltot. 

Használat
Sport és nehéz fizikai aktivitásnál, rendelőben és terepen is. A bőr gyors lehűtése és ezt követően annak erős vérellátása segíti a megfeszült lábikrák, combok lazítását és a túlerőltetett hát és végtagok regenerációját. Nagy megkönnyebbülést fog érezni, ha  visszérgyulladás és elnehezülő vizenyős láb esetén a lábikrájára alkalmazza. Segít reumatikus és ízületi fájdalom, fejfájás esetén.  Csak külsőleges használatra. Ne kerüljön a szembe, vagy a nyálkahártyára. Csak 12 évnél idősebb gyermekek számára. Ne használja, ha a hatóanyagok valamelyikére allergiás.

Tulajdonságok
Lokális krioterápia
Akut fájdalmak

Hatóanyag összetevők
10% Menthol
4% Camphor
2% Peppermint Oil
With MSM, Ilex, Glucosamine,
Chondroitin, Folic Acid, Vitamin C.

89ml
Érdekelhetné Önt
Közkedvelt termékek
Nagykereskedelem
Információk