Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-16:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázs
Masszázs
Wellness
Wellness
Sport és physio
Sport és physio
Namman MuayTapekKinesio szalagMedistikHEAD masszázs krémekSpirál StabilizációKötésekElsősegély a sérüléseknélKötések – MerevítőkMedic táskákRehabilitációs segédeszközökMasszázspisztolyokFitnesz labdaBlackrollEdzési gumikMasszírozó sünökAlátét AIREXInstabil felület és a pszichomotorika
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

PEZZI SoffBall MAXAFE 26 cm

PEZZI SoffBall MAXAFE 26 cm
azonnal elérhető
Szín kiválasztása
Raktáron 2 db
 
2 475 Ft
2 062,50 Ft Áfa nélkül
+
-
Eredeti edző labdák a Ledragoma-tól. A labdáknak számos felhasználási módja van: a gimnasztikától, a rehabilitáción, fitneszen, aerobikon, és a szórakozáson keresztül, teljesen a sportig és a terápiáig.

Eredeti PEZZI SoffBall MAXAFE 26 cm nagysággal.
A labdák, könnyű és ellenálló flexton silpower anyagból vannak legyártva. Ötféle átmérőben és különböző pasztell színekben kerül legyártásra. A labdák felülete selymes, és nagyon kellemes az érintésük. A mindennapi felhasználásnál javul a testtartás, rugalmasság, erő, mozgékonyság, koordináció, vérkeringés, egyensúly, aerób kitartás és a szenzomotorika. Minden labdához egy teljes, hat nyelvű edzési utasítás van mellékelve. Az edzések főleg a 15,22 és 26 cm átmérőjű labdákra összpontosítanak. Ezen kívül a vágásokat, vagy a kis lyukakat, meg lehet javítani a „Fixa-Kit” speciális termékkel.
Érdekelhetné Önt
Közkedvelt termékek
Nagykereskedelem
Információk