Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-18:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázshoz
Masszázshoz
MasszázságyakMasszázsszékek Lepedők / Törölközők Lávakő és Lávakő melegítőKöpölyözőkMasszázs segédeszközökParavánokMasszázs emulziók és krémekMasszázsolajakIllóolajokDiffúzorokPumpák és üvegekKinesio tapeMasszőr ruhákHigiéniaFertőtlenítőszerekPapír törlőkendőkZsebkendőkSzappanMoxa terápiaTapaszokMelegítő alátétekMasszírozó készülékekRehabilitációs segédeszközökWellness kiegészítőkSzáraz iszapfürdőFül / testgyertya
Wellness procedúrák
Wellness procedúrák
Plakátok, modellek
Plakátok, modellek
Sporthoz
Sporthoz
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Sani – Cloth Active 125 db

Sani-Cloth Active 125ks
azonnal elérhető
Raktáron 5 és több db
 
4 748 Ft
3 956,67 Ft Áfa nélkül
+
-
Nedves tisztító, és fertőtlenítő kendők, alkohol nélkül a masszázságyak, egészségügyi felszerelés kezelésére, valamint az alkoholra is érzékeny anyagból készült felület és felszín tisztítására. Kvaterner ammóniavegyület alapú tisztító és fertőtlenítő kendők, közvetlen használatra, különleges hatással. A Sani-Coth Actice hatásai sikeresen le lettek tesztelve egy oldatba mártott törülközőn, így valós körülmények között is bizonyítva lett a hatásossága.

A felhasználási terület:
Az egészségügyi felszerelések, valamint összes, alkoholra is érzékeny anyagból készült felület és felszín fertőtlenítése használandó, pl. az ultrahang szondák és érzékelők, akril és plexiüveg tisztítása.

Használati utasítás:
A kendőt kihúzza a dobozából és a felületet/felszínt alaposan megtörli vele. Hagyja hatni, míg fel nem szárad. Ne öblítse le. Figyeljen a megtisztított felület/felszín alapos nedvesítésére. A dobozt minden nyitás után alaposan zárja le.
Érdekelhetné Önt
Közkedvelt termékek
Nagykereskedelem
Információk
Hírlevél és akciók
Hírlevél fogadása