Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-18:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázshoz
Masszázshoz
Wellness procedúrák
Wellness procedúrák
Plakátok, modellek
Plakátok, modellek
Sporthoz
Sporthoz
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Baby masszázs - bevezetés

Baby masszázs – masszázs a gyermekek és a csecsemők számára: GYERMEK + ANYA = ALAP – ez a gyermek növekedésének legalapvetőbb eleme.

Ezen képletben nagy szerepet játszanak az apák, nagyszülők és a kisgyermek teljes környezete is.

A felgyorsult világunkban valójában már időnk sincs több érintést nyújtani a gyermekünknek, mint amennyi szükséges. Miközben az első érintések a gyermek születése után, teljesen hatéves korukig az legfontosabbak az egészséges növekedésük érdekében.
De a nagyobb gyermekek, iskolai korú gyermekek, sőt még a tinédzserek is vágynak a szeretteik érintéseire. Minden szeretettel nyújtott érintésnek hatalma van, a túl kevés érintés viszont akár betegségeket is előidézhet.  

Különböző kultúrákban, különböző a gyermekekhez történő hozzáállás. Indiában a szülők fontosnak tartják a gyermekeik masszázsait, amelyet már a megszületésük után alkalmaznak.
Minél idősebb a gyermek, annál több az érintés. A legismertebbek talán az Indiai fejmasszázsok, amelyek megnyugtatóan hatnak és támogatják a gyermek koordinációját.

A masszázsok, illatos olajak és a kellemes zene segítségével a szülők, nagyszülők, vagy olyan személy által, aki gyermekkel állandó kapcsolatban van, képesek a nyugalom, harmónia és szeretet légkörét előidézni, ami nagyon sokat segíthet az egészség megőrzésében is.  

A gyermekek fejében, akik nem kapnak megfelelő mennyiségű érintést, olyan hibás információ alakulhat ki, mely szerint a figyelmet és az ezzel kapcsolatos törődést nem érdemlik meg, vagy úgy gondolják, hogy nem létezik vagy ez a számukra teljesen elérhetetlen.
Így haladnak végig az életükön és később problémájuk lehet az önbecsülésükkel, amely túlzottan magas vagy túlzottan alacsony lesz.  
Gyakran megpróbálják felhívni magukra a figyelmet.
A szülők, akik bár nagyon szeretőek, mindenhol keresik a segítséget a gyermekük számára, kizárólag saját maguknál nem. Minden anyuka már a születés előtt össze volt kapcsolódva a gyermekével, majd több hónapon keresztül ringatta őt, viszont a későbbiekben sem szabad elfelejteni, hogy a törődés a kedves szavakon, pillantásokon és főleg érintéseken keresztül érkezik a gyermek felé.    

A szeretet, kedves pillantások és érintések ereje sok mindent képesek megoldani, nem hiába szokták mondani, hogy a szeretet hegyeket mozgat- a gyermekeknél pedig ez akár százszorosan is érvényes.
A szerelmes ember a szerelem hitével óriási dolgokra képes, miért ne működhetne ez a kisgyermekeknél is, akik egy igaz szerelem gyümölcsei és a részeinket képezik teljesen a születésüktől fogva.
Abban az esetben, ha a szülés előtti időszakban minden rendben volt, a gyermek már az anyuci hasából emlékszik mindenkire és azok hangjára is, akikkel a szülő a leggyakrabban kapcsolatban volt, és akik a születés után is nagyon közeliek lesznek a számára, mintha a részeit képeznék. Ők is hozzájárulnak a gyermek egészséges fejlődéséhez.

Ezen könyvvel szeretnék hozzájárulni a légkör kialakulásához, amely segít a családnak, akár a szeretet erejének és az élet örömeinek a megértésével, akár az érintés és a masszázs erejével, ami nagyon egészséges a gyermekei számára.

Nagyon sok erőt és egészséget kívánok önöknek és azt is, hogy használják ki és élvezzék a gyermekeikkel töltött időt - ami boldog és egészséges alapot jelent a növekedésük és az életük számára.Hozzászólások
(0)

Ehhez a cikkhez még senki sem szólt hozzá, legyen ön az első.

További cikkek megjelenítése
A cikkek kategóriáinak a megjelenítése
Az SM rendszer célja és értelme
Mit jelent az SM rendszer rövidítés? A hátgerinc és a teljes hát STABILIZÁCIÓJÁRÓL és MOBILIZÁCIÓJÁRÓL van szó, ami lehetővé teszi a fájdalom eltávolítását,...
olvasd tovább »
794x    0x
Dorn módszer
Úgy, ahogy a ház építésénél is jó alapokra van szükségünk, hogy idővel ne alakuljanak ki repedések, úgy a testünknek is szilárd támaszrendszerre van szüksége, ami...
olvasd tovább »
2349x    0x
Baby masszázs - bevezetés
Baby masszázs – masszázs a gyermekek és a csecsemők számára: GYERMEK + ANYA = ALAP – ez a gyermek növekedésének legalapvetőbb eleme.
olvasd tovább »
1754x    0x
Breuss masszázs - táp a porckorongjai számára
Rudolf Breuss természetgyógyász, aki az osztrák Bludenzie- ből származik, kifejlesztett egy masszázst, amely a Dorn módszer ideális kiegészítésévé vált.
olvasd tovább »
2065x    0x
Klasszikus relaxációs masszázsok és újdonságok a szakterületen
A „relaxációs masszázs” fogalom alatt, valószínűleg mindannyian valami mást képzelünk el, az alapelv és a hatás viszont teljesen ugyanaz.
olvasd tovább »
817x    0x
Nagykereskedelem
Információk
Hírlevél és akciók
Hírlevél fogadása