Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-16:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázs
Masszázs
Wellness
Wellness
Sport és physio
Sport és physio
Namman MuayTapekKinesio szalagMedistikHEAD masszázs krémekSpirál StabilizációKötésekElsősegély a sérüléseknélKötések – MerevítőkMedic táskákRehabilitációs segédeszközökMasszázspisztolyokFitnesz labdaBlackrollEdzési gumikMasszírozó sünökAlátét AIREXInstabil felület és a pszichomotorika
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

BLACKROLL Med

BLACKROLL Med
BLACKROLL Med
BLACKROLL Med
azonnal elérhető
Szín kiválasztása
BLACKROLL Med ružová

BLACKROLL Med zelená

Raktáron 2 db
 
12 600 Ft
10 500,00 Ft Áfa nélkül
+
-

20%-kal lágyabb a szokásos változathoz képest, ezért különösen alkalmas azoknak, akik érzékenyebbek a fájdalomra, enyhébb terápiás felhasználásra. Alacsonyabb testsúlyú felhasználóknak ajánlott vagy egyszerűen csak olyan helyeken alkalmazandó, ahol kevésbé intenzív masszázs szükséges. Alkalmas rendszeres edzéshez a sérülések megelőzésére, segít a testnek a merev izmok pihenésében és kompenzálja az izmok egyensúlytalanságát. Sérülés utáni rehabilitációnál a vérkeringés javításával segít csökkenteni a gyógyulási időt és az izmok a trauma után fokozatosan aktívvá válnak. A BLACKROLL® Med 75 kg testsúlyig ajánlott!

 

Méret: 30 cm x 15 cm

Anyag: 100% újrahasznosítható polypropylén

Származási hely: Németország – környezetbarát és energia hatékony termelés a legmagasabb minőségi követelményekkel (DIN ISO 9001: 2000)

Érdekelhetné Önt
Közkedvelt termékek
Nagykereskedelem
Információk