Felszerelés masszőrök és wellness központok számára
+36 20 451 3367 (hétköznap 8:00-18:00)
a kosár jelenleg üres
Masszázshoz
Masszázshoz
MasszázságyakMasszázsszékek Lepedők / Törölközők Lávakő és Lávakő melegítőKöpölyözőkMasszázs segédeszközökParavánokMasszázs emulziók és krémekMasszázsolajakIllóolajokAlap sorozat - AtokIllóolajok SalusDiffúzorokPumpák és üvegekKinesio tapeMasszőr ruhákHigiéniaMoxa terápiaTapaszokMelegítő alátétekMasszírozó készülékekRehabilitációs segédeszközökWellness kiegészítőkSzáraz iszapfürdőFül / testgyertya
Wellness procedúrák
Wellness procedúrák
Plakátok, modellek
Plakátok, modellek
Sporthoz
Sporthoz
Kozmetika
Kozmetika
Egészség
Egészség
Akciók
Akciók
Újdonságok
Újdonságok
Feliratkozás
Igényelje hírleveleinket

Narancs illóolaj

Éterický olej pomaranč
azonnal elérhető
Raktáron 1 db
 
1 129 Ft
940,83 Ft Áfa nélkül
+
-
10 ml

INCI
Citrus dulcis

A felhasználás célja: belégzésre

Javaslat: úgyszintén felhasználható, mint kiegészítő a fürdő, masszázs és egyéb semleges készítményekbe
Aroma: friss, meleg, citrusos

Legfőbb összetevői: nagy mennyiségű limonén, linalol, terpinol és pinén, kaprilsav, fototoxikus kumarin, auraptene

Tulajdonságok: Erősít, szagtalanít, pozitív hatással van a pszichikára, hatásos az álmatlanságra, depresszióra, segít a láz csökkentésében, fertőtleníti és felfrissíti a levegőt, valamint repellensként is megfelel.

Kozmetikai felhasználása: Megfelel a zsíros bőrnél. Regenerál és szagtalanít. A masszázs és fürdőkészítményekben használódik, pl. a cellulitis ellen, a száj higiéniájának a készítményeire. Kiválóan érvényesül más illóolajakkal való összetételben, lágyságot és frissességet nyújt nekik. A kozmetikai célokra jobban megfelel a narancs extra illóolaj, illetve a terpén nélküli narancs, amelyek lágyabbak és a bőrfelületre sokkal kellemesebben hatnak.

A felhasználás módja: aromalámpában- a vízzel teli tartályba belecsepegtetünk 3-5 csepp illóolajat, vagy az illóolajak keverékeit (a mennyiség a hely mértékétől, szellőztethetőségétől és az illóolaj fajtájától függ) és hagyjuk őket szabadon elpárologni. Szükség szerint adagoljuk. A neutrális készítményekbe való adagoláskor – a javasolt koncentrációt követjük.

Figyelmeztetés: Fototoxikus, ne használja a napfénynek kitett bőrön.
Érdekelhetné Önt
Közkedvelt termékek
Nagykereskedelem
Információk
Hírlevél és akciók
Hírlevél fogadása